Termeni și condiții

Avocat Gabriela Neagoș

Termeni si conditii

 

  • Acest website apartine exclusiv CABINET INDIVIDUAL DE AVOCAT ”Neagos Gabriela Ioana”(denumita in continuare C I av Neagos gabriela), isi rezerva dreptul de a adauga, modifica ori sterge in tot sau in parte informatiile prin intermediul acestui website fara vreun avertisment prealabil.De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total sau partial acest website, fara nici o obligatie de notificare prelabila.
  • Ne rezervăm dreptul de a restricţiona, suspenda sau înceta, fără notificare prealabilă, în orice moment, accesul dumneavoastră la acest website sau la orice secţiune sau parte a acestuia.
  • Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre C I av Neagos Gabriela, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.
  • Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.
  • Orice conflict aparut intre website-ul C I av Neagos Gabriela si utilizatori, cu privire la accesul sau utilizarea acestuia, va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele de judecata competente.