Drept Civil

Drept Civil

Avocat specializat in drept civilConsiliere si reprezentare drept civil.

Cabinetul nostru de avocatura va poate reprezenta in orice proces civil, actionand in numele si in interesul dumneavoastra.

Scopul cabinetului de avocatura Neagos Gabriela Ioana, in domeniul reprezentarii si asistentei juridice in procesele civile, este reprezentat de oferirea strategiilor optime care sa duca la rezolvarea problemelor dumneavoastra din procesele civile.

Va oferim consultanta juridica in probleme de drept civil.

Redactari de:

  • cereri de chemare in judecata
  • intampinari
  • cereri reconventionale
  • tranzactii
  • notificari, etc

Asistenta juridica si reprezentare in procese de:

 

Legalizare si investire cu formula executorie a hotararii judecatoresti

Cabinet avocat drept civil – Neagoș Gabriela Ioana va poate garanta o eficienta maxima in reprezentarea dumneavoastra in fata instantelor. Aceasta eficienta se traduce prin gasirea solutiilor pentru cazul dumneavoastra care sa duca la minimizarea numarului de termene date de instanta si implicit a duratei procesului o data cu atingerea obiectivelor stabilite la inceputul colaborarii.

Indiferent de situatia in care va aflati, fie ca doriti un proces cat mai scurt sau unul cat mai lung, dar cu garantia atingerii obiectivelor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati prin:
telefon (+40) 756 099 639 sau email office@gn-lawyer.ro.

Consultanță online

Contactează-ne

Te încurajăm să ne contactezi pentru a primi o ofertă comercială referitoare la unul dintre serviciile oferite.

Îți vom răspunde cu promptitudine și profesionalism, astfel încât să ai cunoștință de dispozițiile legale aplicabile și șansele de câștig ale cazului tău.

Cabinet de Avocat Neagoș Gabriela Ioana

 

Loialitate în orice situație.